PE programma’s voor bestuurders en commissarissen

Met een specialistisch team van vakdocenten verzorgd 3Masters op maat educatie programma’s voor beleidsbepalers en toezichthouders van onder toezicht staande instellingen.

  • Uitstekende en efficiënte PE programma's 

  • Resultaatgerichte kennis- en vaardigheidsonderdelen

  • Unieke maatwerkprogramma's

PE Programma's op maat

Wij bieden programma's voor permanente educatie (PE) op maat aan voor leden van de raad van bestuur en leden van de raad van commissarissen. Veel bedrijven hebben een verplichting om periodiek een bijeenkomst voor permanente educatie voor bestuurders en commissarissen in te plannen. De meeste ondernemingen plannen daarom tweemaal per jaar een bijeenkomst in.

 

Het hebben van een diploma is namelijk vaak niet meer voldoende. Vele werkgevers of beroepsgroepen hanteren daarom de PE-regeling, waarbij je een aantal benodigde PE-punten moet verzamelen elk jaar.

 

Waarom permanente educatie nodig is?

Het programma besteed aandacht aan het borgen van kennis en vaardigheden van de leden van het raad van bestuur of rvc. Educatie is benodigd om het gewenste kennisniveau en vaardigheden op peil te houden en te versterken.

Vakgebied:

Compliance

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Incompany

Wat is de doelgroep voor de PE programma's op maat?

Dit programma is met name geschikt voor leden van de raad van bestuur, leden van de raad van commissarissen en beleidsbepalers.

Wat is het resultaat na afloop van de PE programma's op maat?

Maatwerk programma’s worden na een uitgebreid intakeproces inhouse verzorgd. Dit kan in teamverband of individueel in één op één sessies.

Na het actief participeren is een beleidsbepaler of toezichthouder in staat een eigen onderbouwde visie te geven over de cultuur en strategie van de organisatie, wet- en regelgeving, risicobeheer, integriteitsvraagstukken en compliance aangelegenheden.

 

Deze visie dient gebaseerd te zijn op relevante feiten en kennis. Daarmee wordt aantoonbaar invulling gegeven aan hun taak, rol en verantwoordelijkheid als beleidsbepaler of toezichthouder.

 

De kennis- of vaardigheidsonderdelen in een programma zullen dan ook niet alleen vanuit ‘technisch’ inhoudelijk perspectief behandeld worden, maar ook worden vertaald naar besluitvorming en risicomanagement perspectief van een bestuurder of commissaris.

Het programma

Met een specialistisch team van vakdocenten verzorgd 3Masters op maat educatie programma’s voor beleidsbepalers en toezichthouders van onder toezicht staande instellingen met als thema’s:

 

  • Vakinhoud

  • ‘Risk apetite’ en strategie

  • Coporate Governance

  • Gedrag en Cultuur

  • Ethiek, Integriteit en Compliance

 

Kostenoverzicht

De totale kosten zijn:

Dit is inclusief:

Op aanvraag

Onbeperkt koffie/ thee/ frisdrank etc. 

Lunch of diner à la carte

Studiemateriaal

Certificaat van deelname

PE, HQ of PO punten

*Na inschrijving ontvang je van ons digitaal de factuur in pdf. op het opgegeven e-mailadres. De betalingstermijn is 14 dagen na ontvangst factuur. 

 

Vakgebied:

Compliance

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Incompany

Studie advies nodig?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.
Op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur, en zaterdag tot 17.00 uur. 

Ervaringen

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle