Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Maatwerk & Advies

Ben je op zoek naar een incompany training die afgestemd is op jouw bedrijfssituatie?

Ben je een financiële dienstverlener? Wil je je vakbekwaamheid uitbreiden of borgen? Ben je op zoek naar een incompany training die afgestemd is op jouw behoefte? Wij komen op elke gewenste locatie. Snel, effectief en gemakkelijk. Als partner in de complete ontwikkelingen kunnen wij alle maatwerk vragen verzorgen.

Wij blijven op koers

Financiële kennis is belangrijk voor het goed uitvoeren van de werkprocessen maar ook voor de wet- en regelgeving. Hoe is de compliance in jouw organisatie? Vergroot je vakbekwaamheid en zet een volgende stap in je ontwikkeling!

Hoe ga jij deze uitdagingen aan? Met onze opleidingen en trainingen helpen we financiële professionals om de volgende stap te zetten in hun vakbekwaamheid.

Maak een afspraak met één van onze accountmanagers. Wij denken graag met je mee!

Volle kracht vooruit!

Voordat we een training of opleidingen uitvoeren doen we een goede en uitgebreide inventarisatie van de opleidingsvraag.

Onze analyse doen we samen met vakspecialisten uit de praktijk, alle intakes over de inhoud doen wij samen met de specialisten en de beoogd trainers. Zo ontstaat er een duidelijk inzicht in de leerbehoeften en hoe wij die kunnen invullen op de beste manier.

Waar wil je naartoe?

Met de juiste financiële kennis ligt de wereld aan je voeten. Waar sta je, en waar wil je naartoe?

3Masters Opleidingen kijkt naar de samenhang van de organisatie voordat we de aan de slag gaan. Na het adviestraject maken wij een effectief opleidingsplan. Benieuwd naar de invulling? Daag ons uit!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?