3Masters logo
Contact
Heb je vragen of wil je uitgebreide informatie?

   030 6 93 2 34 8
   info@3masters.nl


3Masters Opleidingen

Rembrandtlaan 1B
3723 BG, Eindhoven

 

Maatwerk & Advies

Ben je op zoek naar een incompany training die afgestemd is op jouw bedrijfssituatie?

Ben je een financiële dienstverlener? Wil je je financiële kennis uitbreiden? Ben je op zoek naar een incompany training die afgestemd is op jouw bedrijfssituatie? Wil je achterhalen waar de blinde vlekken zitten binnen de organisatie en een incompany training organiseren die je écht verder brengt? Wij komen op elke gewenste locatie. Snel, effectief en gemakkelijk. Waar wil je naartoe?

Wij blijven op koers

Financiële kennis is belangrijk voor het goed uitvoeren van de werkprocessen. De werkprocessen zijn continu in beweging door allerlei omstandigheden. Nu komt het erop aan, blijf jij op koers varen?

  • Moet je opschalen?
  • Zijn er interne verschuivingen die je moet opvangen?
  • Moet je van koers veranderen omdat je concurrentie dichterbij komt?
  • Zit je in een reorganisatie?
  • Ben je verantwoordelijk voor de overdracht van het bedrijf?
  • Groeit je bedrijf hard maar groeien de medewerkers niet (hard genoeg) mee?

Hoe ga jij deze uitdagingen aan? Met onze opleidingen en trainingen helpen we financiële professionals om op koers te blijven of om koers te bepalen. Succes is onze drijfveer.

Maak een afspraak met één van onze accountmanagers. Wij denken graag met je mee. Wij trainen binnen je bedrijf, op een locatie naar keuze of op onze vaste ‘havens’ in Amsterdam en Eindhoven. Daar hebben wij onze eigen trainingsruimtes.

traject 3Masters
Maatwerk en advies gesprek

Volle kracht vooruit!

Voordat we een trainingsplan uitvoeren om de financiële kennis en vaardigheden van het team op te schroeven hebben we samen uitgebreid gesproken. Een goede inventarisatie van de opleidingsvraag zorgt ervoor dat je daarna met je team volle kracht vooruit kunt.

Onze analyse is pragmatisch en resultaatgericht. Wij gebruiken de kracht van gemaakte fouten en helpen je met het (her)inrichten van de organisatie of het verankeren van de kennis. Van teamcoaching tot strategieontwikkeling, wij helpen je met volle kracht vooruit!

Waar wil je naartoe?

Met de juiste financiële kennis ligt de wereld aan je voeten. Waar sta je, en waar wil je naartoe? Laat ons met je meepraten over je bestemming en de juiste koers uitzetten.

3Masters Opleidingen kijkt naar de samenhang van de organisatie voordat we de koers uitzetten. Na het adviestraject maken wij een effectief opleidingsplan. Benieuwd naar de invulling? Daag ons uit!

Waar wil je naartoe?

Meer weten over hoe 3Masters
jouw organisatie ondersteunt?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Gemiddeld een 9 op Springest!

Call Now Button