Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Over 3Masters

Wij hebben een flexibele, motiverende en praktische aanpak ontwikkeld om kennis over te dragen.

Over ons

3Masters Opleidingen staat al jaren bekend als unieke opleider voor de financiële dienstverlening. Onze opleidingen, cursussen en trainingen zijn ontwikkeld voor professionals werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Werk je bij een bank, pensioenfonds of bij een verzekeraar of toezichthouder? Wil jij je financiële kennis up-to-date houden? Wij hebben unieke opleidingsprogramma’s. Wij bieden ook opleidingen, cursussen en trainingen aan binnen overheids- & dienstverlenende bedrijven en productie- & handelsbedrijven. Wij zijn dé partner in complete ontwikkeling.

Ons team

Ons team bestaat uit ruim 45 professionals. Samen met onze medewerkers, trainers en coaches leveren we elke dag gegarandeerd kwaliteit, wij scoren gemiddeld een 9+ klantervaring. Onze trainers zijn naast trainer voor 3Masters namelijk ook werkzaam in de praktijk. Ze weten écht waar het over gaat en kunnen de juiste unieke vertaalslag maken. Wij hebben experts in de volgende vakgebieden: Banking, Insurance, Pensioen, Trust, Zakelijk Financieren, Beleggen, Compliance, Financieel Management en Vaardigheden. Ga in gesprek met onze accountmanagers of leerspecialisten, wij worden graag uitgedaagd!

Maatwerk

Wij zijn een echte maatwerk organisatie. We hebben diverse leervormen om de vakbekwaamheid te waarborgen. Samen met ons team van leerspecialisten gaan wij uitgebreid in gesprek en bouwen wij de opleidingen, cursussen of trainingen volledig op maat voor jouw organisatie, team of individu. Praktisch en casusgericht, zodat de leerstof ook direct toepasbaar is. Bij 3Masters staat maatwerk echt centraal. Wij zijn jouw partner in de complete ontwikkeling.

Onze aanpak

Voordat we een training of opleidingen uitvoeren doen we een goede en uitgebreide inventarisatie van de opleidingsvraag. Onze analyse doen we samen met vakspecialisten uit de praktijk, alle intakes over de inhoud doen wij samen met onze leerspecialisten en de beoogd trainers. Zo ontstaat er een duidelijk inzicht in de leerbehoeften en hoe wij die kunnen invullen op de beste manier. 3Masters Opleidingen kijkt naar de samenhang van de organisatie voordat we de aan de slag gaan. Na het adviestraject maken wij een effectief opleidingsplan. Benieuwd naar de invulling? Daag ons uit!

Onze partners

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?