3Masters logo
Contact
Heb je vragen of wil je uitgebreide informatie?

   088 1332 333
   info@3masters.nl


3Masters Opleidingen

Rembrandtlaan 1B
3723 BG, Eindhoven

 

Over 3Masters

Wij hebben een flexibele, motiverende en praktische aanpak ontwikkeld om kennis over te dragen.

Als financieel professional is het belangrijk dat je kennis up-to-date blijft om overeind te blijven staan in een financiële omgeving. Wij hebben een flexibele, motiverende en praktische aanpak ontwikkeld om kennis over te dragen. Wil jij de volgende stap maken in je carrière?
Bekijk dan ons aanbod.

Drie pijlers van 3Masters Opleidingen

3Masters heeft zijn naam verbonden aan de metafoor van een zeilschip. Wij zien een mooi, groot en sterk schip voor ons met 3 stevige masten waaraan de zeilen hangen. Met dit schip kun je de hele wereld overzeilen. De drie masten staan symbool voor onze drie pijlers:

  1. Vakkennis
  2. Competenties & Vaardigheden
  3. Tooling
3Masters Drie pijlers

Vakinhoudelijke
trainingen

Om te kunnen zeilen heb je de kracht van wind en water nodig. Je gebruikt deze natuurlijke krachten op een praktische manier om vooruit te komen.

Wij brengen vakinhoudelijke kennis over op een praktische manier zodat jij deze kennis gemakkelijk kunt verwerken. Kies voor 3Masters Financiële Opleidingen om vooruit te komen. Met goede kennis ligt de wereld aan je voeten! Waar wil je naartoe?

Competentie- en Vaardigheidstrainingen

Als je een zeilschip wilt besturen is kennis alleen niet voldoende. Actie is een vereiste. Oefening baart kunst.

Wij koppelen vakinhoudelijke financiële kennis met competentie- en vaardigheidstrainingen. We laten je oefenen met praktijkcases zodat je na het behalen van je diploma ook direct inzetbaar bent.

Flexibele
leeromgeving

Om een zeilschip goed te kunnen sturen naar de gewenste richting moet je kunnen anticiperen op omstandigheden.

Flexibiliteit is enorm belangrijk als het gaat om het eigen maken van nieuwe financiële kennis. Niemand is gelijk en elke leerdoelstelling is weer anders. Daarom passen wij de leeromgeving aan op jou. Zodat jij op jouw manier kan leren anticiperen op veranderingen in jouw vakgebied.

Onze filosofie

Iedereen is krachtig maar niemand is gelijk. Bepaal waar jouw reis naartoe gaat. Niet iedereen hoeft op hetzelfde schip met dezelfde snelheid naar het eindpunt.

Wij leveren maatwerk. Schrijf je bij 3Masters in voor individuele Financiële Opleidingen of voor een incompany training. Wij bieden ook 1 op 1 training, persoonlijke coaching of onlinetrainingen aan. We hebben diverse leervormen om je kennis up-to-date te houden. Laten we samen bekijken wat er past bij jou en bij je doelstelling.

Meld je aan voor een gratis intake en we brengen jouw reis in kaart.

Voor de Financiële Professional

Onze opleidingen, cursussen en trainingen zijn ontwikkeld voor financieel professionals. Oefen jij je vak uit binnen een bank, pensioenfonds of verzekeraars & toezichthouders? Wil jij je financiële kennis up-to-date houden? Vaar dan met ons mee. Wij bieden ook kennis aan binnen overheids- & dienstverlenende bedrijven en productie- & handelsbedrijven. Neem contact met ons op als je daar meer over wilt weten of bekijk onze Financiële Opleidingen.

Wij reizen door het hele land maar onze vaste ‘havens’ liggen in Amsterdam en Eindhoven. Daar hebben wij ook onze eigen trainingszalen.

3Masters financiële professionals
3Masters Team

Ons team

Ons doel is jou zo snel mogelijk te brengen naar je bestemming. Daarom werken we uitsluitend met vakmensen. We hebben negen permanente bemanningsleden aan boord. Samen met ruim vijftig flexibele coaches & trainers leveren we gegarandeerd kwaliteit. Onze trainers zijn naast trainer voor 3Masters ook werkzaam in de praktijk. Ze weten écht waar het over gaat.

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Gemiddeld een 9 op Springest!

Call Now Button