Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

PE programma’s voor bestuurders en commissarissen

Wij bieden programma’s voor permanente educatie (PE) op maat aan voor leden van de raad van bestuur en leden van de raad van commissarissen. Veel bedrijven hebben een verplichting om periodiek een bijeenkomst voor permanente educatie voor bestuurders en commissarissen in te plannen. De meeste ondernemingen plannen daarom tweemaal per jaar een bijeenkomst in.

Het hebben van een diploma is namelijk vaak niet meer voldoende. Vele werkgevers of beroepsgroepen hanteren daarom de PE-regeling, waarbij je een aantal benodigde PE-punten moet verzamelen elk jaar.

Waarom permanente educatie nodig is?
Het programma besteed aandacht aan het borgen van kennis en vaardigheden van de leden van het raad van bestuur of rvc. Educatie is benodigd om het gewenste kennisniveau en vaardigheden op peil te houden en te versterken.

Vakgebied:

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?