Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Leiderschap Skills

Word de leider die je wilt zijn met de leiderschaps training. Manage nu eerst jezelf voordat je een ander ‘helpt’.
Volg daarom onze training op het gebied van zelfleiderschap. Of dit nu zakelijk of persoonlijk is, het programma ziet toe op het voeren van een succesvolle verbetering, waarbij het creëren van discipline en het trotseren van de waan van alle dag centraal staat.

Organisaties zijn netwerken waarin de leiders sturen op zelfstandigheid, snelle ontwikkelingen, verbinding en creativiteit van professionals. In veel organisaties is er een gebrek aan de huidige en benodigde leiderschap skills. Dit gaat ten koste van innovatie en wendbaarheid in je organisatie.

Vakgebied:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?