Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Persoonlijk Effectiviteit Programma (PEP)

Het PEP® programma is een praktische en resultaatgerichte training op de eigen werkplek. Dit programma zorgt voor een sterke waarneming. Wij gaan ervoor zorgen dat jouw hersencellen beter met elkaar samen gaan werken. Je zult zien dat je meer resultaten bereikt dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Laat je verrassen door deze techniek. Pluk er nu de vruchten van!

De PEP® training leidt tot meetbaar betere prestaties bij individuele medewerkers, leidinggevenden en teams. PEP® is omdenken en praktisch werken. Stroomlijn bedrijfsprocessen en verhoog de professionaliteit binnen de organisatie. 1:1 training is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden!

Vakgebied:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?