Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Lean – Lean & Agile voor Financials

De meeste organisaties investeren in een Lean Green Belt opleiding. Deze organisaties hebben Lean of Agile omarmd als management filosofie om de interne processen verder te stroomlijnen met als doel meer klantwaarde te leveren en de resultaten te verbeteren.

Waarom Lean Green Belt?
Als financial zie jij natuurlijk als geen ander waar de processen beter kunnen. Door inzicht te verschaffen in de betekenis van cijfers als het product van menselijk handelen in processen en, andersom, door het voorspellen van menselijk gedrag in processen als een reactie op cijfermatige informatie.

Maar hoe doe je dat in Lean & Agile organisaties? Hoe kun jij als financial zelf een Lean verbeter project uitvoeren? Hoe creëer je KPI’s die wél motiveren en buig je weerstand om in energie? En hoe help je daarbij een team om focus te houden?

In de Lean Yellow Belt en Green Belt training van 3Masters krijg je als financial de skills in handen om optimaal te succes te behalen!

Waarom een Lean & Agile bij 3Masters?
“Er wordt regelmatig veel gepraat maar weinig gecommuniceerd.
En ondanks al onze inspanning komen we geen stap verder.”

De praktijk laat zien dat de sleutel tot succesvolle procesverbetering vaak ligt bij het verbeteren van de communicatie. Of zoals wij zeggen: de ‘Lean dialoog’. Juist als financial professional kun je hier een cruciale rol spelen. Echter, het vraagt wel dat je op een andere manier leert kijken naar de organisatie of het team.

Vakgebied:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?