Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Financial Risk Management (GARP)

Wil jij je goed voorbereiden op het GARP FRM® examen? Dit examen bestaat uit twee onderdelen. De vraag naar hoog opgeleid financieel personeel is groot. Met dit certificaat kun je veel kanten op. Maar daar moet je wel wat voor doen!

Samen met jou zorgen wij ervoor dat je bent klaargestoomd om dit felbegeerde certificaat binnen te slepen. Onze trainingstechnieken zijn uniek en het slagingspercentage van onze deelnemers is hoog. Bereid je voor en volg FRM Examentraining GARP. Je zult blij zijn met dit stevige steuntje in je rug. Gegarandeerd!

GARP examens worden inmiddels afgenomen in 195 landen! 3Masters is als CEDEO erkend opleidingsinstituut geaccrediteerd door GARP.

Vakgebied:

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?