Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Opleiding Financiële Markten

De opleiding Financiële Markten is voor professionals die hun kennis over financiële markten naar een hoger niveau willen brengen of die kennis willen nemen van de financiële markten. Tijdens deze opleiding leer je alle basisprincipes van de valutamarkt, de geldmarkt en de kapitaalmarkt. Daarnaast kijk je naar de samenhang tussen deze financiële markten en hoe deze zich tot elkaar verhouden. De praktijkgerichte aanpak van de ervaren vakdocenten maakt deze opleiding van 3Masters uniek.

Tijdens deze opleiding wordt kennis aangereikt om algemene kennis op te doen over de financiële wereld. Dus de basisprincipes van de financiële markten en verhoudingen van deze markten worden besproken.

Doel van de opleiding Financiële Markten
Met deze opleiding Financiële Markten leer je over de functie van producten op de geldmarkt, de kapitaalmarkt en de valutamarkt en op de markt voor financiële derivaten. Na afloop van deze boeiende opleiding kun je de diverse rollen op de financiële markten onderscheiden en weet je hoe de prijzen van de verschillende producten tot stand komen. Verder wordt ingegaan op de toepassingsmogelijkheden van de verschillende producten voor klanten en voor banken en wordt behandeld welke risico’s gepaard gaan met de verschillende activiteiten van financiële instellingen op de financiële markten.

Toepassingsmogelijkheden van verschillende producten voor banken en klanten worden behandeld alsmede de risico’s die gepaard gaan met activiteiten van financiële instellingen op financiële markten.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?