Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Financial Risk & Regulation (GARP)

De training Financial Risk and Regulation (FRR) leidt op tot het internationale GARP* examen FRR.
Het biedt mid-level financial professionals werkzaam in het domein risicobeheer een diepgaand inzicht in het riskmanagement van financiële instellingen en de geldende regulering op basis van nationale en internationale wet- en regelgeving. Deze regelgeving is gebaseerd op de richtlijnen van het Basel Committee on Banking Supervision.

Doel en opzet van de training Financial Risk & Regulation
Het doel is om kennis en inzichten aan te reiken m.b.t. regulering wet- en regelgeving en onderdelen van risicomanagement. Thema’s als market riskmanagement, credit risk management, treasury riskmanagement en operational riskmanagement die belangrijk zijn binnen het bankbedrijf worden behandeld.

Over GARP
De Global Association of Risk Professionals® (GARP) is een non-profit organisatie en is de enige wereldwijd erkende lidmaatschap vereniging voor financiële professionals en risicomanagers. Het doel van GARP is het helpen creëren van een cultuur van risicobewustzijn binnen organisaties, van instap- tot directieniveau. GARP heeft hiervoor een wereldwijde standaard geïntroduceerd met 3 certificeringen: Foundations of Financial Risk (basis), Financial Risk & Regulation (gevorderd) en Financial Risk Management (specialistisch). 3Masters geeft deze riskmanagement opleidingen.

GARP examens worden inmiddels afgenomen in 195 landen!
3Masters is als CEDEO erkend opleidingsinstituut geaccrediteerd door GARP.

Vakgebied:

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?