Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Bank Management 3.0

Hoe werkt een bank anno 2020? Ben jij een young professional, een geavanceerde of juist een gespecialiseerd bankier? Wil jij vanuit basiskennis over accounting en financieel management via macro economische (monetaire) theorie de complexiteit van het managen van een bank ontdekken en ervaren? In een sterk gereguleerde omgeving? Dan is deze training iets voor jou. Dit is dé connectie tussen theorie en praktijk!

Wij bieden deze training aan op twee niveau’s:

Basisniveau: young professionals met geen of weinig ervaring in en/of kennis van de financiële industrie, die gaan werken binnen het vakgebied van risicomanagement, financieel management, control, audit, juridische zaken of accounting.

Geavanceerd niveau: professionals met een aantal jaren ervaring binnen het vakgebied van risicomanagement, financieel management, control, audit, juridische zaken of accounting, die specialist zijn op het gebied van hun vakgebied maar een verdiepingsslag willen maken in verwante vakgebieden.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?