Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Banking Simulation Game

Meer dan ooit is het van belang dat bankiers, ongeacht niveau of functie, de complexiteiten van bankieren in het huidig tijdperk begrijpen, om ‘the big picture’ te zien en om uitdagingen tijdig te signaleren.

De simulatie biedt de kans om ‘the big picture’ in een kort tijdsbestek te gaan zien. Door de unieke mix van theorie en praktijk, kunnen deelnemers onmiddellijk nieuwe inzichten toepassen in een realistische bank simulatie. Met directe en gedetailleerde feedback, worden skills verder ontwikkeld en wordt getoond hoe men efficiënte oplossingen vindt voor de uitdagingen waar banken mee worstelen. Deelnemers werken tijdens de simulatie in teamverband en ervaren hoe de producten en activiteiten binnen de bank met elkaar verbonden zijn. Ook wordt inzicht verkregen hoe de verschillende financiële risico’s beheerst kunnen worden. Het effect van een directiebesluit in een veranderende economie wordt in de simulatie magnifiek getoond. Dit geldt ook voor hefboomwerkingen en verbanden tussen activa en passiva in de balans en resultaat!

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?