Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

WTT

Het wetsvoorstel Wet toezicht trustkantoren 2018 (Wtt 2018) is per 1 januari 2019 in werking getreden. Sinds de introductie in 2004 heeft de Wtt een verschuiving van zelfregulering naar wettelijke regulering en toezicht door De Nederlandsche Bank (DNB) teweeg gebracht.

Na afloop heb je inzichtelijk wat de ontwikkelingen in de Wtt zijn en hoe deze kunnen doorwerken naar de eigen integere en beheerste bedrijfsvoering van het trustkantoor.

Het nieuwe wetsvoorstel strekt tot ‘verdergaande regulering’. De belangrijkste wijzigingen in dit wetsvoorstel betreffen – naast enige technische aanpassingen – maatregelen om:

  • Integriteit en professionaliteit van trustkantoren te versterken;
  • Cliëntenonderzoek te verbeteren;
  • Toezicht- en handhavingsinstrumentarium uit te breiden.

Vakgebied:

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?