Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Value Based Management (Basis)

Waarom zijn winstgevendheid en waard creatie van een onderneming niet hetzelfde? Wat zijn contante waarde en vermogenskosten en wat hebben die met waarde te maken?

Waarde wordt gecreëerd als de contante waarde van toekomstige operationele kasstromen verminderd met de benodigde investeringen een positief resultaat oplevert. Deze systematiek kan worden toegepast bij het beoordelen van investeringsprojecten maar ook bij de waardering van een bedrijfsactiviteit of de onderneming als geheel.

Tijdens deze cursus zult u ervaren dat waardebepaling geen exacte wetenschap is maar een techniek waarbij de uitkomsten worden bepaald door verwachtingen en consistente veronderstellingen. De toekomstvisie bepaalt de uiteindelijke waarde.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?