Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Training AI – ChatGPT

Net als de wereld op 12 augustus 1908 veranderde toen de eerste T-Ford van de lopende band rolde, veranderde de wereld op 20 november 2022 met de komst van ChatGPT (Generative Pre-trained Transformer). ChatGPT is een van de inmiddels vele Generatieve AI applicaties. Deze vorm van kunstmatige intelligente (Artificial Intelligence of AI) kent een snellere adoptie dan welke technology dan ook. Wat kan Generatieve AI bijvoorbeeld:

  • Een samenvatting maken
  • Teksten (her)schrijven en vertalen
  • Een informatie flyer maken
  • Softwarecode genereren
  • Een filmscript of opiniestuk schrijven
  • Eenvoudig antwoord geven op vragen

 

Naast voordelen schuilen er ook nadelen aan deze nieuwe technologie. Met name de gebruikte datasets, de getrainde modellen, bedrijfsbelangen en ethische aspecten zullen een grote rol spelen bij de verdere ontwikkeling en toepassingen. Maar velen zullen eenvoud en kracht van deze toepassing ervaren hebben. Als we deze technologie goed gebruiken kunnen we problemen zoals arbeidsmarkttekorten, de energietransitie en ‘fake news’ beter oplossen. In deze training leren we je alles over het gebruik van AI en ChatGPT.

Vakgebied: ,

Niveau:

Variant:

Dag(deel): ,

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?