Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

MiFID II

MiFID II is de nieuwe Europese regelgeving voor beleggings ondernemingen welke op 3 januari 2018 van kracht is geworden. Het doel van MiFID II is het efficiënter en transparanter maken van de Europese financiële markten en het vergroten van de bescherming van beleggers. Dat betekent dat iedere organisatie die beleggingsdiensten aanbiedt aan professionele en niet-professionele klanten, door deze regelgeving wordt geraakt.

MiFID II raakt beleggingsinstellingen in de kernprocessen. Het is van impact op de hele organisatie: van strategie tot de conversaties met klanten. Doordat de MiFID II documentatie intussen uit ruim 5.000 pagina’s tekst bestaat, is het gericht zoeken naar relevante informatie voor veel betrokkenen een uitdaging.

De training geeft een helder beeld van de achtergrond, doelstellingen en inhoud van MiFID II en de impact die het heeft op de sector.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?