Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Kredietrapportage Schrijven

Het gaat in deze training om het zodanig goed kunnen schrijven van een kredietrapport dat een fiatteur/beoordelaar alle essentiële informatie voorhanden heeft om direct een oordeel te kunnen geven over de kredietaanvraag. Dit betekent dat integraal aandacht wordt besteed aan schrijfvaardigheid, lay-out en de vakinhoudelijke aspecten.

De training kredietrapporten schrijven zal aan de hand van praktijkcases worden toegepast. Naast plenaire sessies zal worden geoefend door middel van groepsopdrachten, rollenspelen en case studies. De training is bestemd voor iedereen die kredietaanvragen schrijft.

Voorafgaand aan de training stuurt dat de deelnemer een kredietrapport naar de docent waarop hij/zij een inhoudelijke reactie van de docent ontvangt. Tussen dag 1 en dag 2 van de training kan de deelnemer een kredietrapport schrijven aan de hand van een door de docent aan het einde van dag 1 uitgedeelde opdracht. Na afloop van de training ontvangt de deelnemer de pocket “Handleiding voor het schrijven van Kredietaanvragen”.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?