Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Fund Accounting

Fund Accounting is een essentiële activiteit in de fondsen sector, aangezien dit het proces is waarmee de intrinsieke waarde van een fonds wordt berekend.

Fund accounting kan zeer complex zijn, afhankelijk van het type fonds en de manier waarop het fonds de boekhouding benadert.

Deze cursus beschrijft de fundamentele concepten en methoden van Fund Accounting en biedt deelnemers de kennis en vaardigheden die nodig zijn om fonds accountant te worden. De cursus is zeer praktisch en bevat talrijke oefeningen.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?