Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Financiële Analyse (Verdieping)

Hoe zit het met de opmaak van een kasstroomanalyse in combinatie met ratioberekeningen? Welke invloeden heeft de omgeving op de onderneming en de ondernemer op zijn organisatie en is dat terug te lezen in de cijfers?

Het maken van een goede analyse is niet alleen gebaseerd op een financiële maar ook op een juiste bedrijfsanalyse waar het gaat om de ondernemer en de onderneming. Deze combinatie van analyses geeft de verdiepende werking bij de analyse van cijfers van een onderneming.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?