Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Digitaal Leiderschap

Steeds meer organisaties worden databedrijven. Veel informatiewerkers zijn dagelijks, vaak tot wel een kwart van hun tijd kwijt met het beantwoorden van e-mails. Ook het opvragen van informatie en het bijhouden van lokale documenten (bijvoorbeeld in Excel) kost veel tijd omdat we vaak niet zeker ervan kunnen zijn of data kloppen.

Naar verwachting besteden informatie-intensieve organisaties tot wel 30% van hun totale kosten aan messaging en het opvragen van data uit andere databanken om zo tot een gedeelde werkelijkheid te komen. Daarbij besteden managers gemiddeld twee dagen per week aan interacties (interne transacties). Een nieuwe medewerker in dienst nemen betekent soms wel meer dan vijftien interacties met andere afdelingen.

​We mogen concluderen dat er met de huidige manier van data-organiseren veel frictie is: zowel binnen als tussen organisaties. Veel organisaties zitten nog in het ‘jager- en verzamelaar tijdperk’ als het gaat om informatievoorziening. Sommige werken ambachtelijk, maar zijn nog lang niet industrieel georganiseerd met een digitale lopende band. Digitaal leiderschap & blockchain helpen deze frictie en daarmee de kosten voor het organiseren van vertrouwen, drastisch te verlagen. Door schakels in een keten beter op elkaar af te stemmen en een gedeelde werkelijkheid te creëren ontstaat een soort lopende band van gegevensverwerkers die de afstemming in supply chains veel sneller, efficiënter en goedkoper maakt.

De digitale lopende band zorgt voor een daling van de totale organisatiekosten met tientallen procenten. Dit lukt niet met bestaande inzichten, organisatiemodellen en automatiseringsprojecten, hiervoor is een fundamentele aanpak nodig binnen de context van de digitale transformatie. Omdat bij de eerste golf van veel blockchain- en digitale transformatieprojecten de eigen organisatie als uitgangspunt is genomen zijn de meeste projecten mislukt. Blockchain Organiseren wordt toegepast binnen de volgende fase van digitale transformatie; Digitale Transformatie 2.0.

Binnen Digitale Transformatie 2.0 is Blockchain Organiseren een hernieuwde uitvinding van management. Binnen de context van digitalisering, globalisering en verduurzaming is Blockchain Organiseren een disruptieve technologie (Blockchain) toegepast in een fundamenteel nieuw organisatiemodel (Weconomics), zodat je vertrouwen, werk en economie opnieuw kunt organiseren zonder dat complexiteit en bureaucratie toenemen. In een situatie waarin de organisatiekosten toe- en de transactiekosten afnemen, zullen transacties en werkorganisaties het komende decennium fundamenteel anders georganiseerd worden.

Digitale Transformatie & blockchain helpen frictie en daarmee de kosten voor het organiseren van werk, vertrouwen en economie, drastisch te verlagen. Blockchain Organiseren zorgt voor rijke data en door schakels in een keten beter op elkaar af te stemmen en een gedeelde werkelijkheid te creëren ontstaat een soort lopende band van gegevensverwerkers die de afstemming in supply chains veel sneller, efficiënter en goedkoper maakt.

Digitaal leiderschap speelt een belangrijke rol in deze transitie. Zorg dat je klaar bent voor de toekomst. Het aantal vacatures en opdrachten op het gebied van Digitale Transformatie 2.0 en Blockchain nemen snel toe. Door je nu te bekwamen, verzeker je van een mooie en uitdagende toekomst.

In deze 1-daagse training leer je de basis van Digitale Transformatie 2.0 en hoe je een radar kunt ontwikkelen waarmee je op het juiste moment de juiste beslissingen kunt nemen.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?