Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Data Engineering voor Financials

Tijdens deze training verdiep jij je in processen en systemen, zodat je kennis en inzicht kunt genereren vanuit data. Ga direct aan de slag met de belangrijkste kernpunten van data engineering. Je leert data analyseren en verdiept je in verschillende informatiesystemen. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om belangrijke data zo in te richten dat dit toegankelijk en overzichtelijk is voor alle financieel medewerkers binnen je organisatie. Je bent dan ook direct van toegevoegde waarde.

Het werk van financieel medewerkers gebeurt veelal in Excel. Hierbij worden verschillende rapporten gecombineerd tot één dataset om vervolgens berekeningen los te laten om situaties te berekenen. Het werk kan eenvoudig en sneller geautomatiseerd worden.

In deze basis training ‘data engineering’ willen we mensen die veel met o.a. Excel werken inzicht geven in moderne oplossingen zodat de werkzaamheden eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden. Hierbij maken wij gebruik van Databricks.

Databricks is een platform om op een makkelijke manier rekenkracht in de cloud in te zetten om lichte en zware berekeningen uit te voeren.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?