Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Covered Bonds

Tijdens de training covered bonds zullen o.a. de Covered Bonds markt in het internationale kader, betekenis van Covered Bonds en hoe deze gedekte obligaties passen binnen het financieringsinstrumentarium van banken besproken worden.

Wij hebben een flexibele, motiverende en praktische aanpak ontwikkeld om kennis over te dragen. Wil jij de volgende stap maken in je carrière?

Wat zijn Covered Bonds?
Covered Bonds vormen voor Europese financiële instellingen een belangrijke bron van financiering en een aantrekkelijke investering voor beleggers.

De strikte regelgeving die aan uitgevende instellingen van gereguleerde Covered Bonds is opgelegd, biedt investeerders een extra mate van zekerheid.

De totale markt voor Covered Bonds is wel goed voor een bedrag van rond de 870 miljard euro en daarom ook erg groot te noemen. De Covered Bonds hebben een hoge kredietwaardigheid met een rating van AA of AAA.

Maar wat verklaart het relatief veilige karakter van de Covered Bonds?
De Covered Bonds zijn veelal gedekt door meestal een hypotheekleningportefeuille van een bank. Covered Bonds zijn een aantrekkelijke investering voor beleggers en worden daarnaast door banken gebruikt als onderpand bij het aantrekken van financiering bij de Europese Centrale Bank.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?