Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Basis Opleiding Trust Officer 2 (BOTO 2)

(geaccrediteerd door Holland Quaestor)

De basisopleiding Trust Officer 2 heeft tot doel de kennis van juridische, fiscale, administratieve, jaarrekening technische vraagstukken te vergroten op zodanige wijze dat het belang van de doelvennootschappen die onder beheer staan kan worden behartigd en tevens de integere bedrijfsvoering van het trustkantoor wordt gewaarborgd. Dit vraagt om een integrale benadering en aandacht voor toepassing in de praktijk.

Met het oog op de professioneel-kritische instelling die van een ervaren trust officer verwacht wordt, zal in de opleiding ook aandacht worden besteed aan ethiek en integriteit. De kennis die wordt overgedragen is primair gericht op het begrip van structuren en transacties, zodat een systematische risicobeheersing binnen het trustkantoor mogelijk wordt. Het werk van het trustkantoor bestaat immers niet alleen uit het nakomen van administratieve verplichtingen maar strekt zich ook uit tot andere verplichting, zoals de fiscale verplichtingen. Trust officers moeten daarom op niveau kunnen meepraten en -denken met externe adviseurs (accountants, fiscalisten, juristen) en deze waar nodig inschakelen.

Vakgebied:

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?