Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Basis Opleiding Trust Officer 1 (BOTO 1)

(geaccrediteerd door Holland Quaestor)

Professionals die werkzaam zijn bij een trustkantoor hebben een grote verantwoordelijkheid omdat zij uitvoering geven aan de rol van het trustkantoor als poortwachter en bijdragen aan het voorkomen en bestrijden van agressieve belastingen, witwassen en terrorismefinanciering en andere vormen van structuren die de integriteit van het vermogensverkeer ondermijnen.

Daarvoor is het nodig dat nieuwe medewerkers starten met het volgen van de Basisopleiding (BOTO), om kennis te maken met alle disciplines, waaronder juridische, fiscale, accountancy deskundigheid en steeds meer kennis wordt verwacht van risk & compliance, ethiek en gedrag & cultuur.

Vakgebied:

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?