Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Training Blockchain Advanced

Ben je benieuwd naar de technologie achter Blockchain? Wil je weten hoe jij deze blockchain technologie kunt in zetten binnen je eigen organisatie? Dan is deze training voor jou bedoeld.

Tijdens deze Blockchain Advanced training leer je een heel nieuwe manier van managen. In een fundamenteel nieuw organisatiemodel kun je werk organiseren zonder dat bureaucratie toeneemt. Eenvoudiger dan je denkt!

In twee dagen leren wij je welke voordelen Blockchain heeft voor je bedrijf en hoe je zelf een blockchain kunt bouwen. De training Blockchain Technologie is iets voor jou als je benieuwd bent wat de Blockchain precies is en welke technologie hiervoor gebruikt wordt. Tijdens de training leer je alles over deze nieuwe technologie en de bijbehorende cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum. Daarnaast ga je zelf aan de slag en leer je een blockchain programmeren in de cloud. Schrijf je nu in voor de training Blockchain Advanced. Iedereen is welkom, ook als je geen technische achtergrond of kennis van de Blockchain hebt.

Inhoud van de training
Blockchain training behandelt thema’s als Tokens, Smart Contracts, Cryptocurrencies en dApps. Zou je wel meer willen weten over deze nieuwe ontwikkelingen? Dan is de cursus Blockchain Technologie geschikt voor jou. Deze training geeft achtergrondinformatie bij de Blockchain Technologie en geeft helderheid over bovenstaande begrippen.

Denk hierbij aan encryptie en mining aan de hand van de bitcoin, maar ook dat jij precies na de 1e dag al weet welke cryptocurrency belangrijk zijn. Het toevoegen van smart contracts aan Ethereum zijn aspecten die voor jou niet nieuw meer zijn na de 1e dag.

Want hoe pas je het toe binnen jouw eigen branche? De praktijkkennis die je opdoet kun je meenemen binnen je eigen organisatie of er zelf mee aan de slag gaan.

Vakgebied:

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?