Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Bedrijfsanalyse

Het verlenen van kredieten aan ondernemers vraagt gevorderde kennis van het bedrijf van de ondernemer. Zo dien je een goede analyse te kunnen maken van het ondernemingsplan en dit te vertalen naar een realistisch krediet. Pas daarna analyseer je de kredietaanvraag en beoordeel je of deze doorgang kan vinden. Na afloop van de training ben je in staat om een bedrijf te beoordelen, goed te keuren en te vertalen naar een juiste analyse.

Welke aspecten en risico’s van het ondernemerschap kom je tegen. In deze training leer je welke methodes er zijn om de risico’s van een onderneming inzichtelijk te maken. Daarnaast komt er ook een stuk Bijzonder Beheer in voor. De training Bedrijfsanalyse is een belangrijk onderdeel van het financieringsproces.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?