Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Balansanalyse

Het begrijpen en beoordelen van kasstromen wordt nogal eens als lastig ervaren. Daarom is er bij deze training voor gekozen om de theorie aan de hand van eenduidige en herkenbare bedrijfssituaties/cases te behandelen.

Wat levert deze training/opleiding mij op?
Doel van deze interactieve training Balansanalyse is dat de deelnemers leren de jaarrekeningen van kleine en middelgrote ondernemingen te analyseren. De nadruk ligt in de bijeenkomsten op de interpretatie van de cijfers. Doordat ze inzicht in de onderlinge verbanden tussen inkomende en uitgaande kosten verwerven, ontwikkelen ze ook een totaalbeeld van de onderneming. Hierop kun ze vervolgens de acties afstemmen.

Alle begrippen worden tijdens de training in de juiste context behandeld, waardoor ze het ook daadwerkelijk leren toepassen. Niet alleen krijgen de deelnemers praktijk georiënteerde vakkennis aangereikt, ze ontwikkelen ook alle nodige vaardigheden. De training Balansanalyse is ontwikkeld voor medewerkers en accountmanagers zakelijke kredietverlening, kredietbeoordelaars en financieringsspecialisten en analisten KYC/CDD.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?