Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Analyse van een Bouwbedrijf

Het beoordelen van de financiële informatie van een bouwbedrijf wordt door derden als complex ervaren. De balans wordt gedomineerd door onderhanden werk en gedeclareerde termijnen en de resultatenrekening is vaak lastig te doorgronden door de aanwezigheid van de post mutatie onderhanden werk.

Welke risico’s schuilen er in de post Onderhanden werk? Hoe beoordeel je de cijfers van een bouwbedrijf, het MIS, de KPI’s en de projectadministratie? Financieel management en een juiste calculatie is van cruciaal belang bij een bouwbedrijf.

Tijdens deze training ligt de nadruk op het doorgronden van de jaarrekening van een bouwbedrijf om deze daarna te analyseren en een (toekomstgericht) oordeel te kunnen geven. Bij het geven van dit oordeel is ook aanvullende informatie vereist van het bouwbedrijf. Welke informatie dat is komt ook aan de orde.

De training is bestemd voor iedereen die bouwbedrijven financieel moet analyseren. Het gaat om jaarrekeningen van middelgrote tot grote bouwbedrijven.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?