Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

< Terug naar het overzicht

Algemene Opleiding Bankbedrijf

Ga je als young professional bij een bank werken en wil je daarom inzicht krijgen in de bancaire wereld? In deze opleiding Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB) van 3Masters Opleidingen krijg je een helder beeld van de werking van het bankbedrijf en ontwikkel je jezelf als bancair professional.

Daarnaast verschaft deze opleiding een gedegen en toepasbare basiskennis van bedrijfsvoering en strategie bij banken, inzicht in balans- en kapitaalmanagement, producten, verdienmodellen en risico’s.

Doel van de Algemene Opleiding Bankbedrijf

Het doel is om kennis te ontwikkelen van kernactiviteiten van een bank en de gehele infrastructuur van het bancaire domein leert kennen. Denk hierbij aan het betalingsverkeer en de werking van financiële markten en actuele wet- en regelgeving. Het inrichten van risicomananagement door banken wordt ook uitvoerig behandeld. Zo wordt er niet alleen kennis en inzicht ontwikkeld in het bankwezen, maar kun je ook eenvoudig en effectief direct meedraaien in een nieuwe functie.

Zo weet je hoe een bank werkt en welke veranderingen er zijn, zodat je dit direct in de praktijk kunt toepassen. Na afloop van deze opleiding heb je alle kennis die nodig is om bij een bank te kunnen functioneren. Deze opleiding van 3Masters mag dus niet ontbreken op jouw cv. De praktijkgerichte aanpak van de ervaren topdocenten, maakt deze opleiding zeer aantrekkelijk. De training vormt daarnaast de perfecte basis voor interne- en externe vervolgopleidingen.

Niveau:

Variant:

Dag(deel):

Duur:

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Veel gestelde vragen

In het Nederlands of Engels.

De trainers van 3Masters zijn werkzaam binnen het vakgebied van de training. Ze zijn gespecialiseerd en elke dag bezig met de inhoud van de training. Wij vinden het bij 3Masters belangrijk dat trainers: een rijke ervaring hebben en enthousiast zijn om het over te brengen aan de deelnemers.

Samen met de trainers streven wij naar een optimale verhouding tussen trainer en deelnemers.
Hierdoor werken wij met trainingsgroepen van ongeveer 12 deelnemers, hierdoor is een goede balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden.

De trainingen kunnen zowel Incompany of virtueel georganiseerd worden. Samen met de klant kijken wij wat het beste is voor de deelnemers. Alles is mogelijk en onze trainers zijn flexibel.

Het moment van de training zullen wij samen met de klant overleggen. Ochtend, middag en avond is mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?