3Masters logo
Contact
Heb je vragen of wil je uitgebreide informatie?

   088 1332 333
   info@3masters.nl


3Masters Opleidingen

Rembrandtlaan 1B
3723 BG, Eindhoven

Training Blockchain Advanced
 

Training Blockchain Advanced

Ontdek een hernieuwde uitvinding van management. Een disruptieve technologie (Blockchain) toegepast in een fundamenteel nieuw organisatiemodel zodat je vertrouwen en werk kunt organiseren zonder dat complexiteit en bureaucratie toenemen.

Training Blockchain Advanced

€895
Categorieën:
Recensies:
blockchain advanced

Over deze opleiding

 • Leer alles over Blockchain en hoe je hiermee kunt starten
 • Kom alles te weten over cryptocurrencies
 • Ga aan de slag met een grote case

Training Blockchain Advanced

Ben je benieuwd naar de technologie achter Blockchain? Wil je weten hoe jij deze blockchain technologie kunt in zetten binnen je eigen organisatie? Dan is deze training voor jou bedoeld.

Tijdens deze Blockchain Advanced training leer je een heel nieuwe manier van managen. In een fundamenteel nieuw organisatiemodel kun je werk organiseren zonder dat bureaucratie toeneemt. Eenvoudiger dan je denkt!

In twee dagen leren wij je welke voordelen Blockchain heeft voor je bedrijf en hoe je zelf een blockchain kunt bouwen. De training Blockchain Technologie is iets voor jou als je benieuwd bent wat de Blockchain precies is en welke technologie hiervoor gebruikt wordt. Tijdens de training leer je alles over deze nieuwe technologie en de bijbehorende cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum. Daarnaast ga je zelf aan de slag en leer je een blockchain programmeren in de cloud. Schrijf je nu in voor de training Blockchain Advanced. Iedereen is welkom, ook als je geen technische achtergrond of kennis van de Blockchain hebt.

Inhoud van de training

Blockchain training behandelt thema’s als Tokens, Smart Contracts, Cryptocurrencies en dApps. Zou je wel meer willen weten over deze nieuwe ontwikkelingen? Dan is de cursus Blockchain Technologie geschikt voor jou. Deze training geeft achtergrondinformatie bij de Blockchain Technologie en geeft helderheid over bovenstaande begrippen.

Denk hierbij aan encryptie en mining aan de hand van de bitcoin, maar ook dat jij precies na de 1e dag al weet welke cryptocurrency belangrijk zijn. Het toevoegen van smart contracts aan Ethereum zijn aspecten die voor jou niet nieuw meer zijn na de 1e dag.

Want hoe pas je het toe binnen jouw eigen branche? De praktijkkennis die je opdoet kun je meenemen binnen je eigen organisatie of er zelf mee aan de slag gaan.

Vakgebied: Technologie
Niveau: Gevorderd
Variant: Open training
Duur: 2 dagen
Tijdstip: 09:00 – 17:00
Prijs: €895,-

Wat is de doelgroep voor de training Blockchain Advanced?

Deze Blockchain Advanced training is geschikt voor:

 • Innovatiemanagers
 • Business developers
 • Investeringsmanagers
 • Projectleiders
 • Consultants
 • IT-architecten
 • Communitymanagers

Deze 2-daagse training is geschikt voor professionals die binnen hun organisatie een blockchain programma willen opzetten, voor professionals die willen deelnemen aan een blockchain programma of een subsidie/investeringsaanvraag moeten doen of beoordelen.

Je krijgt 14 PE-uren (NBA) voor het volgen van de training Blockchain Advanced.

Het programma

De training wordt aangeboden in twee werkdagen.

Programma dag 1:

 • Inleiding en context
 • Wat is Blockchain?
 • Het verhaal achter Bitcoin en blockchain
 • Voorbereiding Case BAA
 • Blockchain in de praktijk
 • Use cases. Samenvatting, evaluatie en afsluiting dag 1

Programma dag 2:

 • Waarom Blockchain Organiseren?
 • Organisatorisch aspect​
 • Digitale agenda​
 • Case discussion BAAS (Harvard Case Methode)
 • Blockchain projecten
 • De toekomst van Blockchain Organiseren
 • Samenvatting, evaluatie en afsluiting dag 2

Wil je voor eens en altijd weten hoe Blockchain Organiseren in elkaar steekt en hoe jij de vruchten daarvan kunt plukken? Meld je dan direct aan en doe mee.

Wat is het resultaat na afloop van de training Blockchain Advanced?

Inhoud training Blockchain Advanced

We leven in een tijdperk van totale transformatie dat gedreven is door technologie. Mooi dat jij als financieel professional interesse hebt in de Blockchain Technologie. Deze technologie staat nog in de kinderschoenen maar de verwachtingen van Blockchain Technologie zijn hoog.

Deze 2-daagse training geeft je niet alleen kennis over Blockchain Organiseren maar brengt je ook in contact met andere geïnteresseerden. Je leert welke toepassingen zinvol zijn en samen met andere cursisten bespreek je cases om te leren hoe je met andere stakeholders een Blockchain Programma kunt opzetten als Blockchain Lead.

Je duikt echt in de praktijk. Je krijgt tal van praktijkvoorbeelden voorgeschoteld om je een idee te geven van de mogelijkheden. Je gaat in groepsverband opdrachten maken gebaseerd op de Harvard Case Methode en je leert hoe je een QuickScan moet invullen.

Belofte

Na deze training ben je in staat een organisatieconcept van Blockchain Organiseren uit te leggen. Met ondersteuning van een Blockchain Consultant van het Blockchain Kenniscentrum kun je zelf een programma opzetten en uitvoeren.

De trainer

Paul Bessems is de trainer. Paul is Blockchain Consultant, Internationaal Spreker, en (co-)Auteur van diverse managementboeken. Paul is een Expert op het gebied van Blockchain Organiseren. Hij helpt organisaties van traditioneel bedrijf naar netwerkorganisatie. Hij heeft antwoord op al je vragen over het gebruik van Blockchain en wat de winst voor jouw bedrijf kan zijn. Wil je weten hoe je daarmee kunt starten? Je hoort het van Paul.

Kostenoverzicht

De totale kosten zijn: €895,-
Dit is inclusief:

Onbeperkt koffie/ thee/ frisdrank etc.

Lunch of diner à la carte

Studiemateriaal

Certificaat van deelname

PE, HQ of PO punten

* Na inschrijving ontvang je van ons digitaal de factuur in pdf. op het opgegeven e-mailadres. De betalingstermijn is 14 dagen na ontvangst factuur.

Beschikbare startdata

Startdatum
Trainingslocatie
22 september 2020 (sessie 2: 23 september 2020) Amsterdam

Details

Vakgebied: Technologie
Niveau: Gevorderd
Variant: Open training
Duur: 2 dagen
Tijdstip: 09:00 – 17:00
Prijs: €895,-

Studie advies nodig?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.
Op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur.

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Gemiddeld een 9 op Springest!

Call Now Button