Opleiding Lean Green Belt

In onze aanpak zijn inzichten, technieken en methoden uit de moderne gedragswetenschap geïntegreerd. Op deze wijze ben je optimaal in staat om dit in jouw organisatie zichtbaar te maken en blijvend naar een hoger niveau te tillen.

  • Unieke LEAN opleiding

  • LERC Geaccrediteerd 

  • Leer de volgende stap met de Lean Greenbelt

Vakgebied:

Skills

Niveau:

N.v.t.

Variant:

Incompany

Lean & Agile voor Financials

De meeste organisaties investeren in een Lean Green Belt opleiding. Deze organisaties hebben Lean of Agile omarmd als management filosofie om de interne processen verder te stroomlijnen met als doel meer klantwaarde te leveren en de resultaten te verbeteren.

 

Waarom Lean Green Belt?

Als financial zie jij natuurlijk als geen ander waar de processen beter kunnen. Door inzicht te verschaffen in de betekenis van cijfers als het product van menselijk handelen in processen en, andersom, door het voorspellen van menselijk gedrag in processen als een reactie op cijfermatige informatie.

Maar hoe doe je dat in Lean & Agile organisaties? Hoe kun jij als financial zelf een Lean verbeter project uitvoeren? Hoe creëer je KPI’s die wél motiveren en buig je weerstand om in energie? En hoe help je daarbij een team om focus te houden?

In de Lean Yellow Belt en Green Belt training van 3Masters krijg je als financial de skills in handen om optimaal te succes te behalen!

Waarom een Lean & Agile bij 3Masters?

 

“Er  wordt regelmatig veel gepraat maar weinig gecommuniceerd.

En ondanks al onze inspanning komen we geen stap verder.”

 

De praktijk laat zien dat de sleutel tot succesvolle procesverbetering vaak ligt bij het verbeteren van de communicatie. Of zoals wij zeggen: de ‘Lean dialoog’. Juist als financial professional kun je hier een cruciale rol spelen. Echter, het vraagt wel dat je op een andere manier leert kijken naar de organisatie of het team.  

Studie advies nodig?

Vakgebied:

Bancair, juridisch

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle