Opleiding Hypotheekadviseur

Na het doorlopen van dit traject, beschik je over direct praktisch toepasbare kennis op jou werkgebied. Niet alleen inhoudelijk over wet- en regelgeving, ook over de onderscheidende kracht van communicatie.

  • Uitstekende en efficiënte opleiding voor hypotheekadviseurs

  • Wordt klaargestoomd om "plug & play" als adviseur aan de slag te gaan

  • Leer je onderscheiden als hypotheekadviseur

Vakgebied:

Bancair

Niveau:

Basis

Variant:

Incompany

Wil jij als hypotheekadviseur aan de slag? Wil jij de volgende stap zetten en leren hoe jij jezelf kunt onderscheiden in het hypotheekadvies? Het opleidingstraject Hypotheekadviseur van 3Masters brengt jou naar onderscheidende positie als adviseur! 

 

Het aangaan van een hypotheek is één belangrijkst financiële beslissingen in het leven van jouw klant. Het gaat om veel geld en de klant zit er voor een lange periode aan vast. Het is daarom van groot belang dat je als adviseur binnen het adviesproces niet alleen kijkt naar wat er nu mogelijk is, maar dat je ook echt met de klant meedenkt: wat wil de klant, wat motiveert diegene en wat als het allemaal anders loopt dan verwacht? 

Het opleidingstraject Hypotheekadviseur betreft een programma om “plug & play”, jou als financiële professional in te zetten als Hypotheekadviseur. Na het doorlopen van dit traject, beschik je over direct praktisch toepasbare kennis op jou werkgebied. Niet alleen inhoudelijk over wet- en regelgeving, ook over de onderscheidende kracht van communicatie.

Studie advies nodig?

Vakgebied:

Bancair, juridisch

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle