Training Gespreksvaardigheid

Dit softskills programma is zowel geschikt voor de thema's klantcontact, maar ook bij sollicitatie- en functioneringsgesprekken. Dit is dé training op het gebied van  gespreksvoorbereiding en gespreksvoering. 

  • Uitstekende en efficiënte training gespreksvaardigheid

  • Ontwikkel je competenties in gespreksvoering

  • Training gebaseerd op het wees ‘DAPPER’ principe

Vakgebied:

Skills

Niveau:

N.v.t.

Variant:

Incompany

Wie wil er nu niet een goed gesprek hebben? Of dat nu in de privé-sfeer of in een zakelijke omgeving is. Toch gaat dit ons niet altijd goed af. Zakelijke gesprekken waar de emotie de boventoon voert of waar de klant zich niet gehoord voelt, lopen vaak anders dan we dachten. Hoe buig je dat om? Hoe houd je de relatie met je klant intact? Zeker bij gesprekken waar privé en zakelijk door elkaar lopen, geven een extra dimensie.

 

En waar komt dat vaak voor? Letterlijk de gesprekken met de klant. Of het nu gaat om een ondernemer die voor zijn bedrijfsfinanciering komt of starters op de woningmarkt voor hun eerste ‘hypotheek’. Het zijn voor klanten bijna altijd eenmalige en spannende ervaringen. Is het niet mooi als je de klant, in de goede zin van het woord, “speechless”  laat zijn?

 

3Masters Opleidingen heeft dé training op het gebied van  gespreksvoorbereiding en gespreksvoering. Of dit nu telefonisch gaat of in de spreekkamer, het programma ziet toe op het voeren van een succesvol klantgesprek, waarbij het creëren van vertrouwen en verbinding centraal staat.

Studie advies nodig?

Vakgebied:

Bancair, juridisch

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle