Training Foundations of Financial Risk

Introductie programma waarin het proces van risicobeheer bij financiële instellingen onder het internationale toezicht kader stap voor stap wordt behandeld.

  • De Algemene Opleiding Bankbedrijf 2.0

  • Internationale certificering als financieel professional

  • Leer alles over het bankbedrijf anno nu!

Vakgebied:

Bancair

Niveau:

Basis

Variant:

Incompany

Wil jij je goed voorbereiden op het GARP FRR® examen? Dit examen geeft jou het wereldwijde erkende certificaat als bankier. De vraag naar hoog opgeleid financieel personeel is groot. Met dit certificaat kun je veel kanten op. Maar daar moet je wel wat voor doen!

Samen met jou zorgen wij ervoor dat je bent klaargestoomd om dit felbegeerde GARP FRR® certificaat binnen te slepen. Onze trainingstechnieken zijn uniek en het slagingspercentage van onze deelnemers is hoog.  Bereid je voor en volg de FRR Examentraining GARP. Je zult blij zijn met dit stevige steuntje in je rug. Gegarandeerd!


Over GARP

De Global Association of Risk Professionals® (GARP) is een non-profit organisatie en is de enige wereldwijd erkende lidmaatschap vereniging voor financiële professionals en risicomanagers. Het doel van GARP is het helpen creëren van  een cultuur van risicobewustzijn binnen organisaties, van instap- tot directieniveau. GARP heeft hiervoor een  wereldwijde standaard geïntroduceerd met 3 certificeringen: Foundations of Financial Risk (basis), Financial Risk & Regulation (gevorderd) en Financial Risk Management (specialistisch). 3Masters geeft deze riskmanagement opleidingen.

GARP examens worden inmiddels afgenomen in 195 landen! 3Masters is als CEDEO erkend opleidingsinstituut geaccrediteerd door GARP.

Studie advies nodig?

Vakgebied:

Bancair, juridisch

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle