Training Digitaal Leiderschap

Digitaal leiderschap gaat een belangrijke rol spelen. Het aantal vacatures en opdrachten op het gebied van Digitale Transformatie 2.0 en Blockchain nemen snel toe. Door je nu te bekwamen, verzeker je van een mooie en uitdagende toekomst.

  • Leer alles over de Digitale Transformatie 2.0

  • Krijg inzicht wat het betekent voor jou, je organisatie en je functie!

  • Leer alles over disruptieve technologieën en digitaal leiderschap

Vakgebied:

Technologie, Skills

Niveau:

Basis

Variant:

Open training

Duur:

1 dag

Tijdstip:

09:00 - 17:00

Prijs:

€495,-

Steeds meer organisaties worden databedrijven. Veel informatiewerkers zijn dagelijks, vaak tot wel een kwart van hun tijd kwijt met het beantwoorden van e-mails. Ook het opvragen van informatie en het bijhouden van lokale documenten (bijvoorbeeld in Excel) kost veel tijd omdat we vaak niet zeker ervan kunnen zijn of data kloppen. Naar verwachting besteden informatie-intensieve organisaties tot wel 30% van hun totale kosten aan messaging en het opvragen van data uit andere databanken om zo tot een gedeelde werkelijkheid te komen. Daarbij besteden managers gemiddeld twee dagen per week aan interacties (interne transacties). Een nieuwe medewerker in dienst nemen betekent soms wel meer dan vijftien interacties met andere afdelingen.

​We mogen concluderen dat er met de huidige manier van data-organiseren veel frictie is: zowel binnen als tussen organisaties. Veel organisaties zitten nog in het ‘jager- en verzamelaar tijdperk’ als het gaat om informatievoorziening. Sommige werken ambachtelijk, maar zijn nog lang niet industrieel georganiseerd met een digitale lopende band. Digitaal leiderschap & blockchain helpen deze frictie en daarmee de kosten voor het organiseren van vertrouwen, drastisch te verlagen. Door schakels in een keten beter op elkaar af te stemmen en een gedeelde werkelijkheid te creëren ontstaat een soort lopende band van gegevensverwerkers die de afstemming in supply chains veel sneller, efficiënter en goedkoper maakt.

 

De digitale lopende band zorgt voor een daling van de totale organisatiekosten met tientallen procenten. Dit lukt niet met bestaande inzichten, organisatiemodellen en automatiseringsprojecten, hiervoor is een fundamentele aanpak nodig binnen de context van de digitale transformatie. Omdat bij de eerste golf van veel blockchain- en digitale transformatieprojecten de eigen organisatie als uitgangspunt is genomen zijn de meeste projecten mislukt. Blockchain Organiseren wordt toegepast binnen de volgende fase van digitale transformatie; Digitale Transformatie 2.0.
 

Binnen Digitale Transformatie 2.0 is Blockchain Organiseren een hernieuwde uitvinding van management. Binnen de context van digitalisering, globalisering en verduurzaming is Blockchain Organiseren een disruptieve technologie (Blockchain) toegepast in een fundamenteel nieuw organisatiemodel (Weconomics), zodat je vertrouwen, werk en economie opnieuw kunt organiseren zonder dat complexiteit en bureaucratie toenemen. In een situatie waarin de organisatiekosten toe- en de transactiekosten afnemen, zullen transacties en werkorganisaties het komende decennium fundamenteel anders georganiseerd worden.

 

Digitale Transformatie & blockchain helpen frictie en daarmee de kosten voor het organiseren van werk, vertrouwen en economie, drastisch te verlagen. Blockchain Organiseren zorgt voor rijke data en door schakels in een keten beter op elkaar af te stemmen en een gedeelde werkelijkheid te creëren ontstaat een soort lopende band van gegevensverwerkers die de afstemming in supply chains veel sneller, efficiënter en goedkoper maakt.

 

Digitaal leiderschap speelt een belangrijke rol in deze transitie. Zorg dat je klaar bent voor de toekomst. Het aantal vacatures en opdrachten op het gebied van Digitale Transformatie 2.0 en Blockchain nemen snel toe. Door je nu te bekwamen, verzeker je van een mooie en uitdagende toekomst.

 

In deze 1-daagse training leer je de basis van Digitale Transformatie 2.0 en hoe je een radar kunt ontwikkelen waarmee je op het juiste moment de juiste beslissingen kunt nemen. 

Studie advies nodig?

Vakgebied:

Bancair, juridisch

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Duur:

2 dagen

Tijdstip:

Op aanvraag

Prijs:

€999,-

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle