Training Blockchain Advanced

Ontdek een hernieuwde uitvinding van management. Een disruptieve technologie (Blockchain) toegepast in een fundamenteel nieuw organisatiemodel zodat je vertrouwen en werk kunt organiseren zonder dat complexiteit en bureaucratie toenemen.

  • Leer alles over Blockchain en hoe je hiermee  kunt starten

  • Kom alles te weten over cryptocurrencies

  • Ga aan de slag met een grote case

Vakgebied:

Technologie

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Duur:

2 dagen

Tijdstip:

09:00 - 17:00

Prijs:

€895,-

Ben je benieuwd naar de technologie achter Blockchain? Wil je weten hoe jij deze blockchain technologie kunt in zetten binnen je eigen organisatie? Dan is deze training voor jou bedoeld.

Tijdens deze Blockchain Advanced training leer je een heel nieuwe manier van managen. In een fundamenteel nieuw organisatiemodel kun je werk organiseren zonder dat bureaucratie toeneemt. Eenvoudiger dan je denkt!

In twee dagen leren wij je welke voordelen Blockchain heeft voor je bedrijf en hoe je zelf een blockchain kunt bouwen. De training Blockchain Technologie is iets voor jou als je benieuwd bent wat de Blockchain precies is en welke technologie hiervoor gebruikt wordt. Tijdens de training leer je alles over deze nieuwe technologie en de bijbehorende cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum. Daarnaast ga je zelf aan de slag en leer je een blockchain programmeren in de cloud. Schrijf je nu in voor de training Blockchain Advanced. Iedereen is welkom, ook als je geen technische achtergrond of kennis van de Blockchain hebt.

 

Inhoud van de training

Blockchain training behandelt thema's als Tokens, Smart Contracts, Cryptocurrencies en dApps. Zou je wel meer willen weten over deze nieuwe ontwikkelingen? Dan is de cursus Blockchain Technologie geschikt voor jou. Deze training geeft achtergrondinformatie bij de Blockchain Technologie en geeft helderheid over bovenstaande begrippen.

 

Denk hierbij aan encryptie en mining aan de hand van de bitcoin, maar ook dat jij precies na de 1e dag al weet welke cryptocurrency belangrijk zijn. Het toevoegen van smart contracts aan Ethereum zijn aspecten die voor jou niet nieuw meer zijn na de 1e dag.

 

Want hoe pas je het toe binnen jouw eigen branche? De praktijkkennis die je opdoet kun je meenemen binnen je eigen organisatie of er zelf mee aan de slag gaan.

Studie advies nodig?

Vakgebied:

Bancair, juridisch

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Duur:

2 dagen

Tijdstip:

Op aanvraag

Prijs:

€999,-

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle