Training Bbs

Een correcte risicobepaling is erg belangrijk voor de klant. Tijdens deze training wordt uitgebreid stilgestaan bij het juist vullen van BBS en het schrijven van een goed STBK.

  • Het correct en juist vullen van BBS

  • Leer alles over de consequenties van input in BBS

  • Risicobepaling in STBK in relatie tot BBS

Vakgebied:

Bancair

Niveau:

Basis

Variant:

Incompany

Binnen de zakelijke kredietverlening is de juiste risicobepaling van groot belang voor je klanten. De klanten willen tenslotte passende financieringscondities. Voor een juiste bepaling van het risico is het correct kunnen invullen van BBS zeer belangrijk.  

​Tijdens de training wordt bij jouw doelgroep de koppeling gemaakt naar STBK en het risicoprofiel. Komt dit overeen of toont het grote verschillen en wat is juist? Je krijgt tijdens de training inzicht in de techniek achter STBK en BBS. Hierdoor krijgt de door jou opgemaakte financiering het juiste risicoprofiel en de klant passende financieringscondities. Na de training ben je bewust van de impact van toegepaste waarderingsregels en antwoorden in de uitkomst vanuit BBS en wordt de BBS output op een juiste wijze gebruikt, geanalyseerd en gemotiveerd. De training is mede ontwikkeld door Christ Schippers. Hij heeft zeer ruime ervaring met BBS en de risicobepaling daarbinnen. Hij is actief geweest in de ontwikkeling van de modellen en het systeem.

Studie advies nodig?

Vakgebied:

Bancair, juridisch

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle