Banking Simulation Game

Krijg in een hoog tempo het diepere inzicht in hoe de producten en activiteiten binnen de bank met elkaar verbonden zijn. Welke risico’s loopt een bank en hoe de economie impact heeft op genomen besluiten. 

  • In teamverband digitaal een bank besturen

  • Leer hoe een bank nu echt werkt als jij aan de knoppen zit!

  • Verwerf een grondige basiskennis

Vakgebied:

Bancair, Technologie

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Incompany

Meer dan ooit is het van belang dat bankiers, ongeacht niveau of functie, de complexiteiten van bankieren in het huidig tijdperk begrijpen, om ‘the big picture’ te zien en om uitdagingen tijdig te signaleren. 

De simulatie biedt de kans om ‘the big picture’ in een kort tijdsbestek te gaan zien. Door de unieke mix van theorie en praktijk, kunnen deelnemers onmiddellijk nieuwe inzichten toepassen in een realistische bank simulatie. Met directe en gedetailleerde feedback, worden skills verder ontwikkeld en wordt getoond hoe men efficiënte oplossingen vindt voor de uitdagingen waar banken mee worstelen. Deelnemers werken tijdens de simulatie in teamverband en ervaren hoe de producten en activiteiten binnen de bank met elkaar verbonden zijn. Ook wordt inzicht verkregen hoe de verschillende financiële risico’s beheerst kunnen worden. Het effect van een directiebesluit in een veranderende economie wordt in de simulatie magnifiek getoond. Dit geldt ook voor hefboomwerkingen en verbanden tussen activa en passiva in de balans en resultaat! 

Studie advies nodig?

Vakgebied:

Bancair, juridisch

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle