Training Bank Management 3.0

Ervaar en ontdek de complexiteit van het managen van een bank! In een sterk gereguleerde omgeving en zet de volgende stap als professional.

  • De connectie tussen theorie en praktijk

  • Leer de bank anno 2019 managen

  • Unieke ervaring van theorie i.c.m. games

Vakgebied:

Bancair, Technologie

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Incompany

Hoe werkt een bank anno 2019? Ben jij een young professional, een geavanceerde of juist een gespecialiseerd bankier? Wil jij vanuit basiskennis over accounting en financieel management via macro economische (monetaire) theorie de complexiteit van het managen van een bank ontdekken en ervaren? In een sterk gereguleerde omgeving?  Dan is deze training iets voor jou. Dit is dé connectie tussen theorie en praktijk!  

Wij bieden deze training aan op twee niveau's:

  • Basisniveau: young professionals met geen of weinig ervaring in en/of kennis van de financiële industrie, die gaan werken binnen het vakgebied van risicomanagement, financieel management, control, audit, juridische zaken of accounting.

  • Geavanceerd niveau: professionals met een aantal jaren ervaring binnen het vakgebied van risicomanagement, financieel management, control, audit, juridische zaken of accounting, die specialist zijn op het gebied van hun vakgebied maar een verdiepingsslag willen maken in verwante vakgebieden.

Studie advies nodig?

Vakgebied:

Bancair, juridisch

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle