Algemene Opleiding Bankbedrijf

Ga je bij een bank werken en wil je daarom inzicht in het bankwezen? In de opleiding Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB) leer je alles over de werking van het bankbedrijf.

  • Je leert alles over de belangrijkste functie van de bank

  • Krijg inzicht in de wet- en regelgeving

  • Actuele trends en ontwikkelingen

Vakgebied:

Bancair

Niveau:

Basis

Variant:

Incompany

Ga je als young professional bij een bank werken en wil je daarom inzicht krijgen in de bancaire wereld? In deze opleiding Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB) van 3Masters Opleidingen krijg je een helder beeld van de werking van het bankbedrijf en ontwikkel je jezelf als bancair professional.

 

Daarnaast verschaft deze opleiding een gedegen en toepasbare basiskennis van bedrijfsvoering en strategie bij banken, inzicht in balans- en kapitaalmanagement, producten, verdienmodellen en risico’s.

Doel van de Algemene Opleiding Bankbedrijf

Het doel is om kennis te ontwikkelen van kernactiviteiten van een bank en de gehele infrastructuur van het bancaire domein leert kennen. Denk hierbij aan het betalingsverkeer en de werking van financiële markten en actuele wet- en regelgeving. Het inrichten van risicomananagement door banken wordt ook uitvoerig behandeld. Zo wordt er niet alleen kennis en inzicht ontwikkeld in het bankwezen, maar kun je ook eenvoudig en effectief direct meedraaien in een nieuwe functie.

 

Zo weet je hoe een bank werkt en welke veranderingen er zijn, zodat je dit direct in de praktijk kunt toepassen. Na afloop van deze opleiding heb je alle kennis die nodig is om bij een bank te kunnen functioneren. Deze opleiding van 3Masters mag dus niet ontbreken op jouw cv. De praktijkgerichte aanpak van de ervaren topdocenten, maakt deze opleiding zeer aantrekkelijk.  De training vormt daarnaast de perfecte basis voor interne- en externe vervolgopleidingen.

Studie advies nodig?

Vakgebied:

Bancair, juridisch

Niveau:

Gevorderd

Variant:

Open training

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Genomineerd voor beste opleider in 2018

3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR, Amsterdam

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle