3Masters logo
Contact
Heb je vragen of wil je uitgebreide informatie?

   030 6 93 2 34 8
   info@3masters.nl


3Masters Opleidingen

Rembrandtlaan 1B
3723 BG, Eindhoven

Examentraining Wft Consumptief Krediet
 

Examentraining Wft Consumptief Krediet

Wij hebben Wft op maat! Persoonlijke aandacht en optimale voorbereiding.
Examengerichte opleiding voor het officiële certificaat Wft Consumptief Krediet.

Examentraining Wft Consumptief Krediet

Incompany
Categorieën:
Recensies:
Bureau

Over deze opleiding

 • Geen stress en snel slagen?!
 • Unieke combinatie van vakinhoud met het NLP Coachmodel
 • Hoog slagingspercentage!

Opleiding Wft Consumptief Krediet

Onze opleiding Wft Consumptief Krediet is de ideale voorbereiding voor jou als Financieel Professional. Onze intensieve Wft Consumptief Krediet examentrainingen bereiden je volledig voor op het Wft-examen Consumptief Krediet.

Na een theorieblok volgen direct praktijkgerichte oefenvragen. Op deze manier neem je de kennis snel tot je en steven je met een sneltreinvaart af op je Wft-examen. Je bepaalt zelf op welke onderdelen je getraind wilt worden.

NLP Coachmodel

Het NLP Coachmodel is een model dat mensen helpt een doel te bereiken dat ze voor ogen hebben. Op weg naar, bijvoorbeeld een examen, kom je hindernissen tegen die je belemmeren dat examen te behalen. Maar er zijn ook hulpbronnen die het bereiken van het doel mogelijk maken. Met het NLP Coachmodel maak je het onbewuste bewust. Wij laten tijdens de training deelnemers nadenken over oplossingen en letterlijk stappen zetten. Het model bestaat uit een aantal vragen:

 • Waar ben ik nu? Wat is de huidige situatie?
 • Wat wil ik bereiken? Wat is de gewenste situatie?
 • Wat houdt mij tegen om het doel te bereiken? Welke hindernissen ervaar ik?
 • Wat heb ik nodig om mijn doel te bereiken? Welke hulpbronnen kan ik inzetten?
 • Wat moet ik doen om de vakinhoud van de Wft te combineren met mijn hindernissen?
Vakgebied: Bancair, Wft
Niveau: Basis
Variant: Incompany

Wat is de doelgroep voor de examentraining Wft Consumptief Krediet?

Deze examentraining Wft Consumptief Krediet is bedoeld voor financiële professionals. Bedrijven willen werken met financiële professionals die hun tijd ver vooruit zijn en raad weten met nieuwe technologieën. Jij wilt jezelf blijven ontwikkelen maar ook de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) wil dat financiële professionals over actuele vakkennis beschikken en bekwaam zijn. Daarom eist de wet permanente educatie en een Wft-diploma als je advies geeft over financiële producten.

Het programma

In de examentraining Wft Consumptief Krediet wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:​

 • Soorten consumentenkrediet
 • Kredietgevende instellingen
 • Distributie
 • Zekerheden bij consumptief krediet
 • Werving en advies
 • Aanvraag en beoordeling
 • Overeenkomst en administratie
 • Beheer en bijzonder beheer

Wat is het resultaat na afloop van de opleiding Wft Consumptief Krediet?

Je ontwikkelt tijdens deze opleiding kennis, vaardigheden en professioneel gedrag, passend bij je rol als adviseur vermogen. Deze Wft-opleiding op maat, bereidt je in kleine stapjes voor op het Wft-examen. Na elk stuk theorie volgen direct oefenvragen, zodat je de kennis test en deze kennis leert toepassen. Je sluit de leerlijn Wft af met een representatief oefenexamen. Je kunt zelf aangeven op welke onderdelen je getraind wilt worden, waar is diepgang nodig of waar loop je tegen aan?

Inhoud

Deze compacte en examengerichte opleiding van 3Masters Opleidingen bereidt je uitstekend voor op het officiële Wft-examen Vermogen. De Wet op het financieel toezicht (Wft) stelt eisen aan iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening. In deze resultaatgerichte examentraining leer je de wensen en behoeften van kredietvragers inventariseren, rekening houdend met hun persoonlijke omstandigheden. Je verdiept zich in het adviseren en bemiddelen bij de verkoop van consumptief krediet conform de eisen van de Wft en leer je de haalbaarheid van een aanvraag beoordelen.

Examen

Je doet examen op diverse locaties in het land. Onder verantwoordelijkheid van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD). Het CDFD adviseert en ondersteunt de Minister van Financiën inzake het onderdeel vakbekwaamheid in de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Na afloop van deze examentraining kun je deelnemen aan het officiële examen Wft Consumptief Krediet. De Wft-examens worden digitaal afgenomen. Bij een voldoende resultaat ontvang je het officiële certificaat ‘Wft Consumptief Krediet’. Dit certificaat heeft een grote meerwaarde voor jouw verdere carrière in de financiële dienstverlening.

Werkvorm

Training waarbij aan de hand van informatieverstrekking meer dan genoeg ruimte is voor vragen en discussie. Ook zullen verschillende interactie elementen worden gebruikt. De vakdocent zal de besproken onderwerpen in de training Wft Vermogen behandelen in combinatie met casuïstiek en actualiteiten. Ook is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wft Vermogen examen ervaringen

Na deze training ben je helemaal klaar voor het Wft-examen. Je krijgt voordat je op examen gaat nog een oefenexamen zodat je weet wat voor soort vragen je kunt verwachten. Het slagingspercentage na onze training is extreem hoog.

Kostenoverzicht

De totale kosten zijn: Op aanvraag
Dit is inclusief:

Onbeperkt koffie/ thee/ frisdrank etc.

Lunch of diner à la carte

Studiemateriaal

Certificaat van deelname

PE, HQ of PO punten

* Na inschrijving ontvang je van ons digitaal de factuur in pdf. op het opgegeven e-mailadres. De betalingstermijn is 14 dagen na ontvangst factuur.

Details

Vakgebied: Bancair, Wft
Niveau: Basis
Variant: Incompany

Studie advies nodig?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.
Op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur.

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Gemiddeld een 9 op Springest!

Call Now Button