3Masters logo
Contact
Heb je vragen of wil je uitgebreide informatie?

   088 1332 333
   info@3masters.nl


3Masters Opleidingen

Rembrandtlaan 1B
3723 BG, Eindhoven

blockchain advanced

Blockchain toepassingen

Profiteer van de vele voordelen van de Blockchain toepassingen.
Efficiënt, flexibel en veilig werken zijn zeer belangrijke thema’s binnen een bedrijf en bij dit onderwerp zeker van toepassing.

De traditionele oplossingen

De traditionele oplossingen waar bedrijven nog gebruik van maken of zelfs naar teruggrijpen kennen we allemaal wel. Er is echter een steeds groter wordende, groeiende groep aanwezig binnen bedrijven die zoeken naar nieuwe oplossingen of werkwijzen en deze omarmen. Denk dan alleen al eens aan de AGILE of SCRUM werkwijze. 5 jaar geleden had niemand er nog nooit van gehoord en nu kunnen we niet meer zonder, zo lijkt het wel.

Identificeer eerst hoe de huidige geldstroom loopt binnen jouw bedrijf, dus via welke kanalen en welke andere personen/bedrijven hierbij betrokken zijn.

Zet alle voordelen op een rijtje

De kenners weten dat blockchain de kans op fraude of cybercrime tot een minimum beperkt. Met Blockchain heb je een technologie in handen die ervoor zorgt dat de financiële processen efficiënt, flexibel en gestroomlijnd zijn. Heb jij al de basis kennis, maar nog geen idee hoe jouw organisatie kan profiteren van Blockchain? Neem dan contact met ons op.

De mogelijkheden van Blockchain

De Blockchain specialisten van 3Masters bieden verschillende trainingen aan op het gebied van Blockchain Technologie. Dit kunnen basis trainingen zijn, maar juist ook trainingen zijn voor de geavanceerde kenner.

Om duidelijk te krijgen welke mogelijkheden benut kunnen worden van Blockchain binnen jouw eigen organisatie moet je jezelf de volgende vragen stellen:

  • Wat zijn de strategische doelen van jouw organisatie?
  • Welke uitdagingen liggen er nog in het verschiet die dit niet mogelijk maken?
  • Hoe zijn de processen op dit moment ingericht op financieel gebied?
  • Wie zijn er betrokken bij deze processen?

Indien je een gedetailleerde situatie schets maakt, zul je met behulp van de juiste kennis, sneller beslissingen kunnen maken hoe je het kunt integreren binnen jouw organisatie.

Recent Blockchain Financieel Nieuws

  • Waar je Blockchain benoemt, komt ook Cryptovaluta om de hoek kijken. Cryptovaluta is niet meer dan een betaling valuta zoals de euro, maar dan digitaa

  • Binnen de financiële sector moet je wel eens gehoord hebben van Blockchain, dat kan haast niet anders.

  • Binnen de overheid worden ook steeds meer allerlei initiatieven omarmd. Blockchain is daarvan een van de technologieën die nog in de ontdek fase zitte

  • Steeds meer bedrijven onderzoeken de mogelijkheden van Blockchain voor hun organisatie. Het is ook best logisch, aangezien er geen sprake meer kan zij

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Gemiddeld een 9 op Springest!

Geen reactie's

Geef een reactie

Call Now Button