3Masters logo
Contact
Heb je vragen of wil je uitgebreide informatie?

   088 1 33 1 33 1
   info@3masters.nl


3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200
5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam

3masters achtergrond comp

Maatregelen van 3Masters i.v.m. het Coronavirus

Dit artikel wordt dagelijks bijgewerkt; als de situatie daartoe aanleiding geeft vaker.

Laatste update: 19 maart 2020 – 12:57

Geen fysieke trainingen (voorlopig) tot en met 6 april 2020
Door de maatregelen van het kabinet worden er nu al alleen op afstand trainingen en opleidingen gegeven. Wij hebben inmiddels met al onze incompany klanten contact gehad en alle fysieke contacten zijn voorlopig on-hold gezet. Heb je nog vragen hierover neem contact op met je accountmanager.

3Masters Virtual Classroom
Het niet doorgang vinden van fysieke bijeenkomsten is vervelend en jammer, maar wij zitten niet stil als opleider! Wij hebben inmiddels onze 3Masters Virtual Classroom ingericht en deze is bruikbaar. Wellicht moeten wij in sommige gevallen het virtueel lesgeven optimaliseren, geef ons daarvoor de ruimte. Vakdocenten, trainers en coaches worden inmiddels gebriefd in het virtueel lesgeven.

Incompany trajecten
Over alle Incompany-trajecten is inmiddels contact geweest met onze klanten. Over verplaatsingen, uitstel of afzeggingen worden de deelnemers persoonlijk op de hoogte gesteld door hun werkgever.

Open inschrijvingen
Nieuwe cursisten kunnen zich nog steeds aanmelden en/of inschrijven voor onze open trainingen. Mocht de data niet uitkomen met betrekking tot het coronavirus dan wordt je automatisch op de hoogte gebracht. De meeste data van de open trainingen worden nu gepland na 1 mei 2020.

De trainingen van de klassikale varianten zijn tijdelijk (t/m 6 april) op de lesdag zelf via Virtual Classroom te volgen of de docent geeft persoonlijke studiebegeleiding aan elke student via de 3Masters Virtual Classroom. Zo zorgen we ervoor dat de deelnemers gewoon de training kunnen volgen.

Contact
Zodra het vanuit de officiële instanties weer mogelijk is, zullen de lessen van alle klassikale varianten weer in fysieke bijeenkomsten plaatsvinden. Heb je hierover specifieke vragen? Bel ons gerust op 088-1331331.

Recent CDD Financieel Nieuws

  • De sanctiewet bestaat sinds 1977 en is ontstaan om de integriteit van financiële instellingen te waarborgen.

  • De ‘Wet melding ongebruikelijke transacties’ maakt voor een groot gedeelte onderdeel uit Wwft, maar Wwft gaat verder.

  • Het in kaart brengen van bedrijfsinformatie en UBO’s is veel werk en daarnaast ook complex. Met de CDD oplossing kunt u eenvoudig klantonderzoek uitvo

  • Customer Due Diligence betekent ook wel ‘zorgvuldig klantenonderzoek’ en heeft als doel om een integere bedrijfsvoering te realiseren.

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Gemiddeld een 9 op Springest!

Geen reactie's

Geef een reactie

Call Now Button