3Masters logo
Contact
Heb je vragen of wil je uitgebreide informatie?

   088 1 33 1 33 1
   info@3masters.nl


3Masters Opleidingen Eindhoven

Kennedyplein 200
5611 ZT, Eindhoven

3Masters Opleidingen Amsterdam

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam

3masters achtergrond comp

Maatregelen van 3Masters i.v.m. het Coronavirus

Dit artikel wordt dagelijks bijgewerkt; als de situatie daartoe aanleiding geeft vaker.

Laatste update: 14 mei 2020 – 8:30

Geen fysieke bijeenkomsten tot 1 juni 2020
Door de maatregelen van het kabinet worden er nu al alleen op afstand trainingen en opleidingen gegeven. Wij houden ons streng aan het advies van het RIVM.

Wij hebben inmiddels met al onze incompany klanten contact gehad en alle fysieke contacten zijn voorlopig verplaatst of omgezet naar onze Virtual Classroom. Heb je nog vragen neem contact op met je accountmanager.

Fysieke bijeenkomsten na 1 juni 2020
Per 1 juni 2020 willen wij de fysieke bijeenkomsten weer mogelijk maken. Voor de incompany trainingen zullen we dit nauwkeurig bespreken met onze klanten.

Voor de open trainingen hebben wij op onze opleidingslocaties inmiddels maatregelen getroffen om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Onze opleidingslocaties in Amsterdam en Eindhoven zijn voorzien met de benodigde materialen en afstandsvoorzieningen. Als er vragen zijn bel of mail ons gerust!

3Masters Virtual Classroom
Onze 3Masters Virtual Classroom blijven wij aanbieden voor klanten die liever nog de voorkeur hebben voor digitale training op afstand.

Inmiddels zijn wij alweer twee maanden bezig met de Virtuele Classrooms en de resultaten zijn zeer positief. Wij maken als 3Masters gebruik van Zoom, Microsoft Teams & WebEx. Wij hanteren daarbij een streng privacy beleid, als er vragen over zijn neem dan contact met ons op.

Incompany trajecten
Over alle Incompany-trajecten is inmiddels contact geweest met onze klanten. Over verplaatsingen, uitstel of afzeggingen worden de deelnemers persoonlijk op de hoogte gesteld door hun werkgever.

Contact
Heb je specifieke vragen? Bel ons gerust op 088-1331331.

Recent CDD Financieel Nieuws

  • De sanctiewet bestaat sinds 1977 en is ontstaan om de integriteit van financiële instellingen te waarborgen.

  • De ‘Wet melding ongebruikelijke transacties’ maakt voor een groot gedeelte onderdeel uit Wwft, maar Wwft gaat verder.

  • Het in kaart brengen van bedrijfsinformatie en UBO’s is veel werk en daarnaast ook complex. Met de CDD oplossing kunt u eenvoudig klantonderzoek uitvo

  • Customer Due Diligence betekent ook wel ‘zorgvuldig klantenonderzoek’ en heeft als doel om een integere bedrijfsvoering te realiseren.

Maatwerk centraal

Vakspecialisten uit de praktijk

Gemiddeld een 9 op Springest!

Geen reactie's

Geef een reactie

Call Now Button